Stranice za kupce smo posvetili profesionalnim kupcima (prodavnicama zdravije hrane, ali i drugima koji prodaju zdraviju hranu, pekarama, restoranima) i svima onima koji žele da postanu naši klijenti.

Pored proizvoda iz sopstvene proizvodnje, a o čemu se detaljnije možete obavestiti u našoj rubrici MBP proizvodi, nudimo vam i široku paletu proizvoda domaćih i stranih proizvođača (proizvodi od soje, rinfuzni proizvodi, konditori, čajevi, nerafinisana ulja, musli, prirodni preparati...)

Potrudili smo se da svim našim kupcima obezbedimo brži i jednostavniji način poručivanja robe putem interneta i to u bilo koje doba dana (ili noći). 

Ono što smatramo velikom sopstvenom prednošću u odnosu na druge veleprodaje, na koju smo jako ponosni, jeste mogućnost da vam ponudimo najbolje komercijalne uslove prodaje, u koje se i sami možete uveriti jednostavnom računicom.

U saradnji sa portalom zdrave hrane Zdravisimo, imamo priliku da predstavimo prodajne objekte koje snabdevamo, a više o tome možete pogledati ovde.

Dragi naši profesionalni kupci, iz centralnog magacina u Beogradu u ulici Kružni put 1a (Leštane), isporučićemo robu po dogovoru, na bilo koju vašu adresu.

 

Zdrav pozdrav!

Macrobiotic Prom: inspirisan vašim ukusima i potrebama

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS