Zdraviji slatkišiPrevelika količina slatkiša napravljenih od belog brašna i rafinisanog šećera uzrok je gojaznosti i svih bolesti koje je prate. Neke od njih su dijabetes, povišeni trigliceridi i holesterol, hipertenzija...

Da li je moguće spojiti uživanje u slatkišima a da se to ne odrazi štetno na zdravlje? Naravno da je moguće ukoliko se vodi računa o količini i vrsti slatkiša.

Zamenivši beli šećer malteksom ili fruktozom, belo brašno raznim vrstama integralnog brašna, a sve to uz dodatak voća, semenki i ostalih zdravijih sastojaka napravili smo poslastice koje su jednako ukusne i primamljive kao i one ,,obične’’. Ni jedan prizvod ne sadrži sastojke životinjskog porekla a samim tim ni holesterol, laktozu ili kazein.

Naše malo slatko carstvo čine razne vrste keksa, kolača, torti i pita gde i najveći ljubitelji slatkiša mogu pronaći nešto za sebe. Obradujte sebe ali i vaše goste nekom od naših poslastica.


Makrobiotička torta

Za većinu ljubitelja slatkiša torte su omiljena ...

Kikiriki baton

Kikiriki se ubraja u jednu od omiljenih grickalica. Ovo...

Kokos kocke

Bogato nadeveni kolači sa prepoznatljivim, karakteristi...

.

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS