Macrobiotic Prom - O namaNaš Macrobiotic prom rođen je 1988.godine, sa idejom da se prevashodno bavimo proizvodnjom osnovnih makrobiotičkih proizvoda (tofu, seitan, tempeh...). Ubrzo, svoj proizvodni asortiman proširujemo i na makrobiotička slana i slatka peciva i kolače, a potom i na široku paletu integralnih proizvoda koji služe kao zamena za proizvode klasične savremene ishrane...

U početku svojim proizvodima snabdevamo - tada malobrojne - prodavnice zdravije hrane, a potom otvaramo i sopstvenu prodavnicu, u Kičevskoj 30.

Naš dalji rad i razvoj protiče u nastojanju da budemo prisutni u svim bolje snabdevenim prodavnicama zdravije hrane, a danas se naši proizvodi nalaze čak i u najvećim megamarketima u zemlji.

Godine 2005. otvorili smo i sopstvenu veleprodaju zdravije hrane, koja se danas nalazi u ulici Kružni put 1a
Proizvodnja zdravije hrane je primarna delatnost našeg preduzeća, a proistekla je pre svega iz želje da se tržištu ponudi alternativa za proizvode životinjskog porekla, kao i rafinisane, tj. nutritivno obezvređene namirnice.

Ujedno, imali smo ideju da na takav način vršimo i edukaciju potrošača, odnosno da damo podršku narastajućoj populaciji vegetarijanaca i makrobiotičara, kako bi mogli lakše pripremati svoje omiljene obroke.

Takođe, želeli smo da pružimo podršku i onima koji su na raznim dijetama, bilo zbog promene režima ishrane, bilo zbog bolesti, ali i vernicima (u vreme postova), te svima onima koji eksperimentišu sa svojom ishranom i spremni su da probaju i neke nove, lepe ukuse, iza kojih stoji kvalitetan sadržaj.

Naši proizvodi uglavnom su od integralnih sirovina (žitarice, soja...), a naša glavna današnja orijentacija je da to budu sirovine iz organske proizvodnje.

U proizvodnji koristimo najsavremenije tehnologije, koje u najvećoj meri omogućavaju očuvanje hranljivosti i svih nutritivnih vrednosti namirnica, uz maksimalno izbegavanje upotrebe aditiva i konzervansa.


I uvek ćemo biti – inspirisani vašim ukusima i potrebama!


INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS