Kanapei od palente
pola kesice palente
kašika sojinog maslaca
dimljeni tofu sir
2 soja kobasice
2-3 kisela krastavčića
morska so
Litar vode posoliti i staviti da provri. U vrijuću vodu uz neprestano mešanje sipati palentu i sojin maslac. Uz neprekidno mešanje kuvati 2-3 minuta. Skinuti sa vatre i razliti da se formira kora debljine pola centimetra. Ostaviti da se ohladi a zatim modlom vaditi kružiće (ili neke druge oblike u zavisnosti od modle). Ređati na podmazan pleh i staviti u rernu da se malo zapeku. Na svaki kružić staviti komadić dimljenog tofu sira, režanj sojine kobasice i kolut kiselog krastavčića.
Srodni članci na sajtu:
Proizvodi upotrebljeni u ovom receptu
Dimljeni tofu sir
Napravljen od sojinog sira. Dimljen i sušen na p...
Soja kobasice
Ukusan obrok koji u svom sastavu sadrži idealnu kombina...
Sojin maslac
Maslac dobijen iz sojinog ulja. Fine, lagane teksture, ...