Čorbe od bundeve sa pivskim kvascem



Čorbe od bundeve sa pivskim kvascem

500 g bundeve
1 kašika pivskog kvasca
2 dl sojinog mleka
morska so
peršunov list, biber, cimet

Očistiti bundevu i iseći na kockice.  Iseckanu bundevu preliti hladnom vodom i staviti da se kuva. Kuvanu bundevu dobro ispasirati. Vratiti u vodu u kojoj je kuvana. Razmutiti kašiku pivskog kvasca u sojinom mleku i dodati bundevi. Začiniti i posuti seckanim peršunovim listom.





Proizvodi upotrebljeni u ovom receptu


Pivski kvasac

Pivski kvasac je dijetetski proizvod dobijen inaktivira...

Sojin napitak u prahu

Soja sadrži veći procenat belančevina od žitarica i zbo...

INSPIRASANI VAŠIM UKUSIMA I POTREBAMA!

- Na našem sajtu možete naći sve informacije o našim proizvodima, uslugama, mogućnostima saradnje, ali i o osnovama makrobiotike -

Copyright © 2017 Macrobiotic Prom. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, Consalting by WBS